Villa Eureka

Welkom


De culinaire verwennerij van de Vlaamse klassiekers die de keuken een moderne touch en heel veel karakter meegeven. Met de sfeer van een open haard, op gepaste tijde live Jazz en tijdens de zomer gezellig tafelen in een met groen omlijst terras.
Contacteer ons

Wie zijn we

Frederic is een kok met respect, voor de seizoenen, het product en de mensen die hem steunen: zijn ouders timmerden mee aan de weg om een übercharmant villaatje om te bouwen tot een verleidelijk eetadresje.

Een open haard en op gepaste tijden jazzy live muziek zegenen Villa Eureka met nog meer sfeer en gezelligheid. In zomertijd is tafelen mogelijk op het met groen omlijste terras.

Waarom kiezen voor ons?

De culinaire verwenformules blijven ’s weekends schitteren, à la carte gaat het bistro-restaurant voluit voor Vlaamse klassiekers als Noordzeetong, filet pur van wit-blauw en meer, die de keuken een moderne touch en heel veel karakter meegeeft.

Dé basis blijven verse producten, die wekelijks van op de vermaarde vroegmarkt van Rungis op het bord terechtkomen.

 

Beste gastronoom, levensgenieter,

Eerst en vooral heten wij jullie welkom op onze vernieuwde website.
Met de nieuwe website willen wij het jullie nog aangenamer maken ons een bezoekje te brengen zowel virtueel als in in het restaurant zelf.

Op onze site trachten wij jullie reeds een weergave te geven van wat jullie bij ons kunnen/mogen verwachten.
In deze huiselijke villa trachten wij jullie steeds op jullie wenken te bedienen en met een gerust en tevreden gevoel opnieuw te laten buiten stappen.
Heerlijk tafelen is genieten van het leven en dit samen met partner en vrienden.

Aarzel alvast niet verder contact op te nemen met ons voor het uitwerken van alle feestelijkheden.
Gaat het om een babyborrel, communie, huwelijk (sverjaardag), … Ook voor een laatste eerbetoon te betuigen aan een overledene trachten wij voor jullie een mooie rouwmaaltijd te organiseren.
Ook op onze sluitingperioden ontvangen wij jullie en dit vanaf 10 personen.

En vergeet niet ons te liken op facebook voor meer updates en leuke foto's en acties…

Wij wensen jullie alvast veel surfplezier op onze site en hopen jullie te mogen verwelkomen bij ons in het restaurant.

Frederic De Kegel
Frederic De Kegel
Master Chelf
Meer dan 3 jaar gaf Frederic De Kegel er een gastronomische lap op in Het Kraainest. In zijn nieuwe kindje Villa Eureka schrijft de jonge chef, die de verfijning leerde in Hof van Cleve, een nieuw verhaal.

Wat Villa Eureka zo uniek maakt

1. Verse producten
Dé basis blijft de verse producten, die wekelijks op de vroegmarkt van Rungis op het bord terechtkomen.
2. Open voor elke gelegenheid
U kan bij ons terecht voor elke gelegenheid gaande van een babyborrel, doopfeest, communie, huwelijk en intieme rouwtafel. Ook voor recepties (rechtstaand tot 100 personen) werken wij de ideale formule voor jullie uit.
3. Een groen omlijste omgeving
In zomertijd tafelen is bij ons mogelijk op het groen omlijste terras met een prachtig zicht op de velden en de wijde omgeving.
4. Live Jazz muziek
Een open haard en op gepaste tijden jazzy live muziek zegenen Villa Eureka met nog meer sfeer en gezelligheid.
jQuery(document).ready(function() { jQuery('.flipbook-pages').turn('size', '100%', jQuery(document).find('.page.menu-wrapper').outerHeight()); });